Yhteystiedot:

Kati| 041 546 1563

Inkeri| 050 350 6515

MITEN TULLA TOIMINTAAN MUKAAN?

Jokainen nuori äiti tulee ennen toimintaan osallistumistaan sovitulle tutustumiskäynnille, jossa Nuoret äidit-toiminnan työntekijä kertoo toiminnasta ja esittelee tilat. Tutustumaan voi myös tulla oman työntekijän tai muun luottohenkilön kanssa.  
Kyselläksesi lisää toiminnasta ja osallistumisesta tai sopiaksesi tutustumisaikaa, ota yhteyttä työntekijöihin puhelimitse (soitto, tekstiviesti, whatsapp) tai sähköpostitse. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

 

Nuoret ÄIDIT

Nuoret äidit toiminta on tarkoitettu pääkaupunkiseudun alle 22-vuotiaille raskaana oleville ja synnyttäneille äideille sekä heidän lapsilleen. Yhteyttä kannattaa ottaa jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa raskautta, mutta mukaan pääsee myöhemminkin, myös vauvan synnyttyä. Nuoret äidit toimintamuoto tarjoaa monipuolista ryhmä- ja yksilötukea sekä toimintaa äidiksi tuleville nuorille.

 

Ryhmissä on mahdollisuus tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia, keskustella luottamuksellisessa ilmapiirissä, pohtia elämänmuutokseen liittyviä asioita ja vahvistaa suhdetta äidin ja vauvan välillä. Nuorille äideille tarjotaan tarvittaessa myös yksilöllistä tukea, apua, ohjausta tai neuvontaa.

Nuorten äitien ryhmät kokoontuvat pääosin päiväaikaan. Poikkeuksena raskaana olevien ryhmät, jotka voidaan tarvittaessa aloittaa iltaryhmänä, jos äidit eivät vielä ole äitiyslomalla.

Kaikki toiminta on luottamuksellista ja maksutonta.

>> Printattava esite

Happy Mother with her Child