Holding Hands

YHTEYSTIEDOT:

Kati  041 546 1563

Inkeri  050 350 6515

Teea  050 430 3583

 

silmu@loistosetlementti.fi

 

PERHEET

 

 

Voit tulla Silmuun tutustumaan vaikka koko perheen voimin. Yhdessä voimme pohtia, tarjoaako Silmun toiminta juuri teille sopivaa tukea.

Perheessä saattaa olla myös jonkinlainen kriisi esim. vanhemmuuteen tai parisuhteeseen liittyen,jonka käsittelyyn tarjoamme apua.

Järjestämme toimintakauden aikana tapahtumia, retkiä ja juhlia, joihin koko perhe on tervetullut. Tapahtumista, retkistä ja leireistä tiedotetaan aina myös somen kautta. 

Kaikki toiminta on luottamuksellista ja maksutonta. 

yhteisVANHEMMUuS

Kaikki vanhemmat eivät ole parisuhteessa keskenään tai suhde on päättynyt eroon jo varhaisessa vaiheessa raskautta tai lapsen synnyttyä. Vanhemmuussuhde kuitenkin jatkuu läpi koko elämän.


Lapsi tarvitsee molempia vanhempiaan, välillä enemmän toista kuin toista. Vaikka äiti on usein lapsen ensisijainen hoivaaja, on isällä yhtä suuri merkitys lapsen kehitykselle. Muuttuvissa perhesuhteissa ja -tilanteissa on tärkeää pystyä pitämään lapsi ja lapsen etu keskiössä.


Järjestämme yhteisvanhemmuus- ja eroryhmiä äideille, isille ja muille vanhemmuuden roolissa
eläville. Vertaisryhmässä on mahdollista kuulla muiden kokemuksia, saada uusia näkökulmia vanhemmuuteen sekä asiantuntevaa ohjausta työntekijöiltämme.


Jos Sinulle sopii paremmin yksilökeskustelu parisuhteen eroon ja yhteisvanhemmuuteen liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä meihin:

silmu@loistosetlementti.fi