Silmu - tukea nuoreen vanhemmuuteen
  • silmutoiminta_silmuvanhemmuus
  • silmutoiminta_nuoret_perheet

SILMU-TOIMINTA

Loisto Setlementti
  • Loisto setlementti ry
  • Loisto setlementti ry

 

PERHEET

 

 

Silmun nuorten perheiden perhetyö on tarkoitettu kaikenmuotoisille perheille, kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Tuki nuorille perheille pitää sisällään perhetapaamisia, tapahtumia, retkiä ja leirejä.

Perhetapaamisella vanhempien tai tulevien vanhempien on mahdollista pohtia nuoren vanhemmuuden haasteita ja hienouksia yhdessä Silmun työntekijöiden kanssa. Tapahtumia ja retkiä järjestetään vaihtelevasti. Leirejä toteutetaan sekä perheille, että erikseen äideille ja isille lapsineen. Tapahtumista, retkistä ja leireistä tiedotetaan aina myös somen kautta. 

Kaikki toiminta on luottamuksellista ja maksutonta. 

Kati  041 546 1563

Susanna  050 350 5778

Inkeri  050 350 6515

Jussi  050 408 2430

Teea  050 430 3583

VANHEMMUS

Kaikki vanhemmat eivät ole parisuhteessa keskenään tai suhde on päättynyt eroon jo varhaisessa vaiheessa raskautta tai lapsen synnyttyä. Vanhemmuussuhde kuitenkin jatkuu läpi koko elämän.


Lapsi tarvitsee molempia vanhempiaan, välillä enemmän toista kuin toista. Vaikka äiti on usein lapsen ensisijainen hoivaaja, on isällä yhtä suuri merkitys lapsen kehitykselle. Muuttuvissa perhesuhteissa ja -tilanteissa on tärkeää pystyä pitämään lapsi ja lapsen etu keskiössä.


Järjestämme yhteistyövanhemmuus- ja eroryhmiä äideille, iseille ja muille vanhemmuuden roolissa
eläville. Vertaisryhmässä on mahdollista kuulla muiden kokemuksia, saada uusia näkökulmia vanhemmuuteen sekä asiantuntevaa ohjausta työntekijöiltämme.


Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

Jussiin 050 408 2430 tai
Teeaan 050 430 3583

YHTEYSTIEDOT: