Yhteystiedot:

Kati| 041 546 1563

Susanna| 050 350 5778

Inkeri| 050 350 6515

 

 

Tarkemmat tiedot ryhmäajoista, ajankohtaisista asioista ja viikko-ohjelman löydät Facebook- sivultamme sekä Instagramista.

 

Nuoret äidit toiminnan puitteissa toteutetaan sekä suljettuja että avoimia ryhmiä. 

Suljettu ryhmä on ryhmä, johon sitoudutaan tietyn ajanjakson ajaksi. Ryhmässä on 4-8 samassa elämäntilanteessa olevaa äitiä, jotka tapaavat kerran viikossa. Ryhmän kokoonpano pysyy samana ryhmän alusta loppuun saakka.

Avoin ryhmä on ryhmä, johon ei tarvitse sitoutua eikä ilmoittautua erikseen. Ryhmässä on vaihtuva määrä osallistujia.

Kaikki ryhmätoiminta on luottamuksellista ja maksutonta.

 

RYHMÄTOIMINTA

 

 

Nuoret äidit toiminta tarjoaa seuraavia suljettuja ryhmiä:

 

Synnytysvalmennus- ryhmä on tarkoitettu raskaana oleville ja kantavana teemana on yhteys kohtuvauvaan. Muita käsiteltäviä asioita ovat raskaus, vanhemmuus, synnytys, imetys, lapsivuodeaika ja jokaisen kanssa tehdään  synnytystoivelista.

Äiti-vauva ryhmä on jatkoa synnytysvalmennukselle. Ryhmässä käsitellään vauvaperheissä esiin nousevia aiheita, kuten imetystä, nukkumista ja ruokailua. Tutkimme myös turvallisen kiintymyssuhteen tekijöitä ja pyrimme tukemaan hyvää vuorovaikutusta vauvan kanssa  Ryhmä toimii vauvojen ehdoilla ja siihen sisältyy yhteinen laulu-loruhetki vauvojen kanssa.

 

Teemaryhmä on tietyn asian käsittelyyn keskittyvä tai toiminnallinen ryhmä. Teemaryhmiä perustetaan tarpeiden, toiveiden sekä mahdollisuuksien mukaan. Keskusteluryhmän aiheena voi olla esimerkiksi uhmaikä, parisuhde, yksinhuoltajuus tai tulevaisuuden suunnitelmat. Toiminnallisessa teemaryhmässä voidaan taas leipoa, askarrella tai tehdä jotain muuta mukavaa yhdessä lapsen kanssa.